Takläggning Stockholm

Trygg Fastighetsrenovering AB vänder sig till dig som vill ha hjälp med takläggning, takrenovering eller takreparationer. Vi har gedigen kunskap och erfarenhet och innehar certifikat för att kunna utföra takarbetet på ett säkert sätt.

Vi utför arbete som takläggare i hela Stockholm åt både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. För privatpersoner hjälper vi så du får Rotavdrag på de takarbeten och takläggning vi utför.

Våra kunder finns främst i Stor-Stockholm,Vällingby, Bromma, Spånga, Solna, Sollentuna, Kista, Mörby, Täby, Danderyd, Lidingö, Enskede, Huddinge, Älvsjö, Södertälje, Värmdö, Tyresö, Mälardalen, Nynäshamn, Järna, Gnesta, Hölö/Mörkö, Trosa, Vagnhärad, Enhörna, Viksäter, Vårsta, Mariefred, Åkers Styckebruk, Enköping, Strängnäs, Eskilstuna med kranskommuner. Eftersom Trygg Fastighetsrenovering AB endast använder sig av egenanställd arbetskraft, som är utbildad efter våra önskemål och krav, kan vi hålla en hög standard.

Takläggare med närmre 30 års erfarenhet

Kontakta gärna oss för ditt tak, eller om du vill ha en kostnadsfri offert. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättföreningar och företag.

Vad våra kunder tycker

Vårt fokus är alltid att du som kund ska vara nöjd med oss hela vägen från första mötet till nytt tak, därför vill vi gärna att du får ta del av våra tidigare utförda takläggningar. Du är alltid vår priotering nummer ett.

Tegeltak är oslagbart vackert

Tegeltak är ett av de mest populära taken i Sverige och även ett mycket vackert tak. Att lägga taktegel är en av våra absoluta specialiteter och varje säsong lägger vi ett hundratal tegeltak runt om i Stockholm. Vi använder oss av alla typer av taktegel och takpannor, men arbetar enbart med material som håller hög kvalitet. Ett tegeltak kan hålla riktigt länge, om man lägger det rätt och använder rätt material.

Vi är stolta över våra tegelomläggningar och lämnar alltid en generös 10-årsgaranti på våra tegelomläggningar för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på Trygg Fastighetsrenovering AB. 

Ett tegeltak är inte bara visuellt tilltalande, ett väl utfört takläggningsarbete ger dessutom ett väldigt hållbart och starkt tak. Vi utför högkvalitativa takarbeten så att du som kund kan känna dig trygg.

Takpannor som passar ditt hus

Betongtak som byggs med betongpannor är ett tåligt material som funkar utmärkt för våra skandinaviska väderförhållanden.

Betong är ett naturligt, starkt och lätthanterligt material, som passar ypperligt på ditt tak. Betongpannor har hög precision, och är lätta att lägga. De finns i många färger och ytbehandlingar vilket gör att Stadstak lätt kan hjälpa dig hitta rätt takpanna för ditt tak.

Det finns många fördelar med betongtak; livslängden lång & det är prisvärt att lägga. Om underlagstaket och övrigt underarbete görs noggrant – och du håller koll på underlagstak och läkt – har du ett tak som håller i årtionden framöver. Dessutom är betongtak förhållandevis billiga. Med dagens snygga ytskikt får du ett estetiskt tilltalande tak till bra pris.

Byt till papptak

Takpapp är ett prisvärt alternativ för ditt tak. Vi är en erfaren takläggare med god kunskap av takläggning med takpapp! Innan vi påbörjar en takläggning eller takrenovering är vi noggranna med att del undersöka ditt tak för att se till att vi utför bästa möjliga jobb, men konsulterar dig så klart också! Det viktigaste är att du känner dig nöjd när vi är klara!

Papptak är kanske inte det visuellt vackraste alternativet, men i många fall ändå ett väldigt bra alternativ. Det väger lite och passar till de flesta tak, allt från det brantare till det plana taket, ibland är t o m papptak det enda som kan läggas utan problem.  Ett välskött papptak håller dessutom upptill 30 år, men inte helt sällan längre.

Takreparation första hjälpen för ditt tak

Taket är en väldigt utsatt del av ditt hus. Därför är det viktigt att du tar hand om det på bästa sätt. Med en takreparation kan vi hjälpa dig att förlänga livslängden på ditt tak.

Med tanke på vårt nordiska klimat, behöver vi i Sverige ta extra väl hand om våra tak. Förutom regn och hagel, ska taket även stå emot stora temperaturskillnader och tunga snömassor. Dessa påfrestningar gör att vi då och då behöver en takreparation, för att säkerställa takets funktion.

Är det dags för en takreparation, eller vill du veta mer om några av våra andra tjänster? Hör av dig till oss på Trygg Fastighetsrenovering i Stockholm, så får du veta allt du behöver veta. Hos oss får du en kostnadsfri offert för din takreparation.

Facebook-logo
Sorry, an error occurs from Facebook API: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Gilla oss på social media

DAGS FÖR TAKLÄGGNING? GRATIS OFFERT!

Partners inom takrenovering

Vi har också flertalet tillbehör och tillvalstjänster, som isolering, takreparationer och säkerhetsdetaljer. Ex: snörasskydd, glidskydd och taksteg. Slå oss en signal så kan vi berätta mer vad som skulle passa ditt hus efter förutsättningar.

Monier
Benders Takpannor
Plannja
Alcro
Stäng meny
d3cc8d378bd8ad1ab847075c8759d204sssssssssssssss