Vi är ditt val som takläggare i Stockholm

Välkommen till Trygg Fastighetsrenovering AB. Certifierade takläggare med lång erfarenhet av takläggning i Stockholm. Våra proffesionella takläggare har en stor kunskap inom takläggning samt alla typer av takarbeten. Våra takläggare levererar högsta kvaliteten av takläggning och vi kan försäkra våra kunder taksäkerhet och trygghet med lång garanti.

Vårt tips är att inte snåla på kostnaden för underarbetet och detaljerna. Läckage på gamla tak uppstår nästan alltid intill genomföringar och på grund av material av sämre kvalitet.

Därför tjänar fastighetsägare mycket pengar på att välja ett kompetent takföretag som använder material av hög kvalitet och som vet hur detaljerna skall tillverkas och monteras korrekt.

Med kompetenta takläggare och plåtslagare från Trygg Fastighetsrenovering AB får du detaljerna fackmannamässigt utförda och kan fokusera på dina intressen med vetskapen att ditt nya tak från Trygg Fastighetsrenovering AB bidragit till en av dina bästa investeringar.

Facebook-logo
Sorry, an error occurs from Facebook API: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Gilla oss på social media

DAGS FÖR TAKLÄGGNING? GRATIS OFFERT!

Partners inom takomläggning

Vi har också flertalet tillbehör och tillvalstjänster, som isolering, takreparationer och säkerhetsdetaljer. Ex: snörasskydd, glidskydd och taksteg. Slå oss en signal så kan vi berätta mer vad som skulle passa ditt hus efter förutsättningar.

Monier
Benders Takpannor
Plannja
Alcro
Stäng meny
c28a5aa1be9b125db6a827a3e56d88e2q